La Salle Comtal celebra Sant Jordi amb diverses activitats culturals i recreatives.

Durant les festes de Sant Jordi, l’escola La Salle Comtal va ser un escenari vibrant d’activitats culturals i recreatives, en les quals els alumnes van participar activament per celebrar la tradicional jornada de la rosa i el llibre.

Una de les iniciatives destacades va ser l’organització dels Jocs Florals per etapes de primària i secundària, on els estudiants van mostrar el seu talent literari i artístic amb poemes i relats creats especialment per a l’ocasió. Aquesta activitat no només va fomentar la creativitat dels joves, sinó que també va enfortir els llaços de comunitat a través de la participació conjunta.

A més, els alumnes de nivells més avançats van tenir l’oportunitat d’encisar les ments dels més petits amb lectures de contes, creant un ambient d’aprenentatge interactiu i estimulant. La lectura continuada, que va durar tot el dia, va implicar a tots els estudiants de l’escola, fomentant la passió per la lectura i la comprensió dels valors literaris.

L’escola també va obrir les seves portes al barri per a un intercanvi de llibres, permetent a la comunitat compartir i descobrir noves lectures. Aquest espai va servir com a punt de trobada per a amants de la lectura de totes les edats, contribuint a enriquir la cultura local.

Les tardes de dimecres i dijous van ser dedicades a activitats lúdiques i educatives, proporcionant als alumnes una pausa ben merescuda de les seves tasques acadèmiques habituals i permetent-los explorar noves formes d’expressió i diversió.

Un dels moments més destacats de les festes va ser la creació del “Vall del Drac Xinès” per part dels alumnes de quart d’ESO, en col·laboració amb l’Institut Confuci. Aquesta instal·lació artística va captivar l’atenció de tots els assistents, demostrant el talent i la creativitat dels joves artistes de l’escola.

En conjunt, les activitats de Sant Jordi a La Salle Comtal van demostrar el compromís de l’escola amb la promoció de la cultura, la lectura i la participació comunitària, enriqueixent la vida dels alumnes i del barri en general.