Batxillerat dual

El programa de Batxillerat Diploma Dual ofereix l’oportunitat d’obtenir dues titulacions simultàniament: el Batxillerat del país d’origen de l’alumne i el nord-americà. Així, l’estudiant cursa estudis en dues escoles a la vegada: a la del seu propi país de manera presencial i a l’americana de forma virtual.

Presentació del Dual

Aquest programa l’ha creat Academica Corporation per tal de preparar els estudiants per adquirir els millors nivells de competència que els ajudaran a enfrontar-se amb un mercat de treball globalitzat i summament competitiu.

A través d’un disseny curricular virtual, avançat i innovador, que inclou assignatures optatives i atorga crèdits, Academica proporciona un alt nivell de preparació a tots els alumnes que vulguin accedir a les universitats nord-americanes.

Les classes s’imparteixen en anglès amb professors nadius, la qual cosa dóna l’oportunitat a l’alumne de practicar i millorar un idioma essencial en el mercat laboral actual.

Aprenentatge virtual

La Institució Hoover de la Universitat de Stanford va predir que, l’any 2019, el 50% dels cursos de secundària s’oferirien a través d’aprenentatge virtual. El nostre programa ajuda a preparar els estudiants per formar part d’aquest món emergent, en el qual el domini de les noves tecnologies és imprescindible.

Totes les assignatures les imparteixen professors qualificats i competents. Els alumnes podran comunicar-se amb ells a través de correu electrònic, telèfon, pissarra electrònica, missatgeria instantània i vídeo conferència.

Intercanvi cultural

L’intercanvi cultural s’inicia des del mateix moment en què els estudiants comencen el curs, redacten els seus informes i es comuniquen amb els seus professors nadius en anglès, idioma vehicular durant tot el programa. Així, el Diploma Dual prova també la capacitat del diplomat per treballar en ambients multiculturals i diferents al seu entorn habitual, desenvolupant la seva capacitat d’adaptació i flexibilitat, qualitats indispensables per als professionals del futur.

Coneix més del Batxillerat Dual

El programa ha estat creat per Academica Corporation per preparar els estudiants per adquirir els millors nivells de competència que els ajudaran a enfrontar-se amb un mercat de treball globalitzat i summament competitiu.

Documents, entrevistes i d'altres

1
Eventos-TalentHeart-Class-of-2023.pdf Eventos Talent&Heart Class of 2023.pdf application/pdf
1 MB 2023-04-25 25 d'abril de 2023 2023-04-25 25 d'abril de 2023

2

982793fee8

Graduació 2021-22