Serveis a l'escola

Menjador

Cuina feta a casa, sota la supervisió de Revisa. Innovant en la seva realització i en la implicació de l’alumnat, fent que sigui també una experiència educativa i formativa. Més de 300 menús al dia, donen fe de que el menjar és sa, equilibrat i fet amb moltes ganes.

Acollida

Entenem que el barri és una font de riquesa i que moltes famílies no poden deixar de treballar. Cada matí i cada tarda l’escola obre les seves portes i deixa que els alumnes vinguin més aviat o es quedin fins que els venen a buscar.

Orientació acadèmica

Finalitzar l’estada a la nostra escola no vol dir deixar d’estudiar. Volem que els nostres alumnes siguin capaços de seguir amb la seva formació, cosa que ens fa posar molt èmfasi en el seu futur. L’orientació i la tutoria fan la seva feina molt i molt bé.

Activitats extraescolars

Un dels objectius que tenim com a escola és no només formar els nostres alumnes acadèmicament, sinó també oferir-los activitats que puguin completar la seva formació segons els interessos que demostrin, d’una manera més lúdica i divertida.

En el següent enllaç trobareu l'oferta d'extraescolars del curs 20-21, així com els dies que es realitzarà i el preu de les mateixes:

Oferta extraescolars

Si voleu inscriure al vostre fill/a a alguna extraescolar caldrà omplir el següent formulari:

FORMULARI INSCRIPCIONS

L'Ajuntament de Barcelona ofereix fins el 9 d'octubre la possibilitat de demanar una subvenció per pràctica esportiva fora de l'horari escolar.  Totes aquelles persones interssades la podeu demanar des del següent enllaç:

SUBVENCIONS AJUNTAMENT

Si necessiteu informació sobre el funcionament de la subvenció o com s'omple el formulari, consulteu el següent document:

DOCUMENT SUBVENCIÓ AJUNTAMENT