Activitats d'estiu

Casal d'estiu

L'associació Taula de Joves Comtal ens torna a oferir el Casal d'estiu (KSAL) per a infants de P3 a 3r d'ESO. L'activitat tindrà lloc del 27 de juny al 15 de juliol. amb la possibilitat d'assistir totes les setmanes o només una o dues setmanes. 

L'horari és de 9 a  17h (dinar inclòs), tot i que s'ofereix servei d'acollida des de les 8 del matí i fins a les 6 de la tarda.

Les inscripcions es faran presencials a partir del 23 d'abril, tots els divendres de 16:30 a 18h a l'escola o dissabtes si demaneu cita prèvia per correu electrònic.

Hi ha la possibilitat de demanar beca de l'Ajuntament fins el 23 de maig.

Per a més informació, podeu consultar la seva web: ksal.c15.cat

 

C15

Des de fa anys, les colònies de 15 dies que organitza l'Splai al Molí de la Roda són tot un clàssic a l'oferta d'estiu de la nostra escola. Del 16 al 30 de juliol, els alumnes de P5 a 2n d'ESO descobriran perquè, any rera any, els que hi van tornen tan contents.

Les preinscripcions es fan enguany exclusivament des de la seva pàgina web des del 23 d'abril fins el 23 de maig

Web: c15.cat

Casal al Palau de la Música

El Palau de la Música ofereix un any més un casal destinat a infants de 6 a 14 anys amb qui viatjarem a través del temps, prenent contacte amb diferents disciplines artístiques i tecnològiques, engrescant-los perquè expressin les seves emocions de forma divertida, mentre aprnen a conviure i desenvolupar noves habilitats artístiques i motrius.

Hi ha 5 torns amb tallers diferents: del 27 de juny a l'1 de juliol (cant coral), del 4 al 8 de juliol (programació de videojocs), del 11 al 15 de juliol (hip-hop i altres ritmes), del 18 al 22 de juliol (teatre musical) i del 25 al 29 de juliol (improvisació conduïda a través de la percussió). A més cada setmana també es gaudiran de 4 disciplines més: dansa urbana i moviment, cant coral, cuina i nutrició, i lleure.

Inscripcions obertes des del 23d'abril.

Per a més informació i/o inscripcions: Palau Vincles